خواص سير ترشي براي فشار خون بالا

درمان فوري شقاق با ليزر

خواص سير ترشي براي فشار خون بالا

۳۱ بازديد

تركيبات گوگردي موجود در سير وقتي در طي فرآيند هضم قرار مي گيرند، گازي توليد مي كنند. اين گاز وارد خون شده و باعث ايجاد بوي بد در دهان و سيستم تنفسي شخص مي شود. يكي از فوايد سير ترشي بودار اين است كه با وجود اينكه حاوي نركيبات گوگردي مي باشد، اما باعث ايجاد بوي تند سير در شخص نمي شود. سير خام را پس از پوست كندن براي ۳۰ دقيقه در معرض هوا قرار مي دهند تا خواص درماني آن فعال شود. در سير ترشي نيز خواص درماني سير به دليل فرآيندي كه دارد تا تهيه مي شود، آزاد مي گردند.

 

خواص سير ترشي چند ساله بيشتر بوده و براي بيماران قلبي و مبتلا به فشار خون بالا مفيد مي باشد. اشخاصي كه يبوست، فشار خون پايين، درمان بواسير، آلرژي و معده ضعيفي دارند و يا گرم مزاج هستند به جاي مصرف سير كه برايشان مضر است، از سير ترشي استفاده نمايند. سير ترشي بودار كه تركيبات گوگردي آن از بين نرفته براي بدن مفيد مي باشد. ضد ويروس، ضد سرطان، دفع سموم از كبد و سرعت بخشيدن به روند هضم غذا از ديگر خواص سير ترشي مي باشند اما بايستي در مصرف آن زياده روي نكرد.

از خواص سير ترشي مي توان به اين مساله اشاره كرد كه آنتي اكسيدان قوي موجود در سير، راديكال آزاد را كه باعث بيماري مي‌شود خنثي مي‌كند.

از ديگر فوايد سير ترشي مي توان به ويتامين‌هاي B، C ، پتاسيم، فسفر، آهن موجود در سير اشاره كرد. اين ويتامين B موجب كاركرد مناسب روده مي شود. همچنين فسفر موجب در سير ترشي در ازدياد حافظه موثر است.

از ديگر خواص سير مي توان به خاصيت ضد انعقادي خون و كاهش دهنده غلظت خون، از بين برنده سلول‌هاي سرطاني و درمان تنگي اشاره كرد.

درباره خواص سير ترشي بايد بگوييم كه بسياري از خواص سير در سير ترشي هم هست و كسانيكه سير دوست ندارند، مي توانند سير ترشي بخورند. ولي خب همين طور كه مي دانيد هيچ چيز خواص سير خام را ندارد.

هر چه تركيبات آروماتيك (معطر) سير بيشتر باشد، سير تازه‌ تر و خاصيت بيشتري دارد. سير‌ترشي‌ هاي بودار خاصيتي نزديك به سير تازه دارند. در سير ترشي، سير پخته شده يا سرخ مي شود و طي فرآيندهايي موادش را كمي از دست مي دهد و خو‌اص آن كمتر است.

اين‌كه گفته مي‌شود مصرف سير‌ترشي چند ساله براي بيماران قلبي ـ عروقي مفيدتر است، هنوز از نظر علمي تحقيق جامع و كاملي در اين خصوص صورت نگرفته است. ضمن اين‌كه بايد دانست سركه و نمك افزوده شده به سير‌ترشي با گذر زمان از خاصيت و ميزان مواد مغذي تركيبات سير مي‌كاهد.

تركيبات گوگردي موجود در سير وقتي در طي فرآيند هضم قرار مي گيرند، گازي توليد مي كنند. اين گاز وارد خون شده و باعث ايجاد بوي بد در دهان و سيستم تنفسي شخص مي شود. يكي از فوايد سير ترشي بودار اين است كه با وجود اينكه حاوي نركيبات گوگردي مي باشد، اما باعث ايجاد بوي تند سير در شخص نمي شود. سير خام را پس از پوست كندن براي ۳۰ دقيقه در معرض هوا قرار مي دهند تا خواص درماني آن فعال شود. در سير ترشي نيز خواص درماني سير به دليل فرآيندي كه دارد تا تهيه مي شود، آزاد مي گردند.

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.